Upeampi Minä

Upeampi minä-kokonaisuus on tapaaminen pukeutusneuvojan kanssa, jossa saat itsellesi kaikenkattavasti apuja, neuvoja sekä vinkkejä omaan pukeutumiseesi. Tapaamisen kesto on noin 2,5 tuntia. Opit tunnistamaan vartalomuotosi, vartalosi mittasuhteet, erityispiirteesi sekä niiden vaikutuksen vaatevalintoihisi. Samalla opit korostamaan parhaita puoliasi sekä häivyttämään vartalosi erityispiirteitä oikeilla vaatevalinnoilla.

Upeampi Minä - kokonaisuudessa käymme läpi vaatteiden istuvuuteen vaikuttavia tekijöitä.  Saamme selville mitkä ovat sinun vartalonmuodollesi suotuisat kangaslaadut, kankaiden kuviot, vaatteiden mittasuhteet sekä -leikkaukset ja muut yksityiskohdat. Tämän jälkeen sinun on helpompi valita itsellesi oikean mallisia ja mittaisia vaatteita sekä asukokonaisuuksia. 

Succeen pukeutumisneuvoja opastaa miten pukeutumisen eri osa-alueet auttavat sinua löytämään oman tyylisi pukeutumisessa. Upeampi Minä-kokonaisuudessa pukeutumisneuvoja selvittää sinun

  • Vartalonmuotosi
  • Erityisvartalonpiireesi
  • Vartalosi mittasuhteet
  • Tyylipersoonallisuutesi
  • Sinulle suotuisat värit pukeutumisessa

Upeampi Minä - pukeutumisneuvonnan kesto on 2,5h.                             

 

Asiakkaan kokemus Upeampi minä-palvelustamme:

"Ei mitään päällepantavaa – ja kaappi täynnä vaatteita. Tämä ongelma ja uusiutumisen tarve saivat minut ottamaan yhteyttä Succeen pukeutumisneuvojaan.

Aloitimme ottamalla mitat vartalostani. Keskustelimme tyylimieltymyksistäni ja siitä minkälaisena en ainakaan itseäni haluaisi nähdä. Lisäksi minulle tehtiin värianalyysi. 

Mittaustilanne oli silmiä avaava. Minulle näytettiin mikä oli minulle oikea bleiserin ja hameen mitta ja kuvista näin miten edullisesti ne pukivat minua. Jopa se takamuksen paljastava bleiseri, jota en koskaan olisi uskaltanut itse valita. Mittauksen jälkeen ymmärsin yhä paremmin miksi osa vatteistani roikkuu kaapissa käyttämättömänä. Ne eivät vaan sovi mittoihini tai vartalotyypilleni. Siis ne kaipaavat joko asiantuntevaa ompelijaa tai kiertoonlaittoa.

Värianalyysi oli erittäin hyödyllinen. Sain vinkkejä oikean hiustenvärin valintaan ja jälleen ymmärsin miksi toiset vaatteistani jäävät henkariin roikkumaan ja miksi toisissa tunnen hehkuvani. Tämä on auttanut minua myös uusien vaatteiden ostossa. Nykyään tunnistan jo kaukaa mikä on minun värimaailmani ja trendiheräteostokset jäävät kauppaan.

Pelkäsin ensin, että koko ”garderoopini” menee vaihtoon, mutta yllättäen olinkin aivan väärässä. Katsoimme yhdessä vaatekaappiini ja löysimme sieltä lukemattomia yhdistelmiä, joita en olisi osannut edes kuvitella yhdisteleväni. Loppujen lopuksi minulle jäi vain muutama hankinta, jotka kuuluivat työni vaatimaan peruspuvustoon, kuten musta kotelomekko ja istuvuutta parantava muotoileva alushame. Sain myös itsevarmuutta näyttävämpien kokonaisuuksien käyttöön ja asusteiden hyödyntämiseen ja esim. huivien sitomiseen. Tukkakin on saanut uuden värin ja mallin.

Kaiken kaikkea upea kokemus erinomaisella ammattitaidolla ja maulla!  Suosittelen!"

-Businesslady-